Compare Listings

Cila është filozofia e këtij biznesi?

Cila është filozofia e këtij biznesi?

‘’The exiting thing about Real Estate is that you can get rich helping other people to get rich too!’’ Tom Hopkins Termi pasuri e paluajtshme vjen nga fjala latine rex që do të thotë “mbretërore”,  kjo pasi mbretërit dikur zotëronin të gjithë tokën e vendit nën mbretëritë e tyre. Kushtetuta e Sh.B.A, aty ku nisi […]

Cilat janë tendencat për arredimin e shtëpisë për 2020-ën sipas shenjave të zodiakut? Sot është dita e Dashit

Cilat janë tendencat për arredimin e shtëpisë për 2020-ën sipas shenjave të zodiakut? Sot është dita e Dashit

Përpjekja për të vendosur se si të personalizoni dhe dekoroni shtëpinë tuaj mund të jetë një proces argëtues por edhe i ndërlikuar për tu kaluar. Zgjedhja se si të dekoroni hapësirën tuaj nuk është thjesht një vendim i menjëherëshëm. Ndërsa vitet kalojnë, shijet tuaja ndryshojnë dhe preferencat tuaja të arredimit evolojnë bashkë me ju. Kur […]