Compare Listings

Disa  truke për arredimin  e ambienteve të shtëpisë!

Disa truke për arredimin e ambienteve të shtëpisë!

Po ju tregojmë disa nga truket të cilat arkitektet përdorin për arredimin e brëndshëm të shtëpise. 1. Zbukuroni divanet me jastekë Në mënyre që divani juaj të duket më bukur vendosni jastëkë në qoshet e saj . Mundësisht të jënë dy jastëk të përmasave më të mëdha dhe dy jastëkë me përmasa më të vogla […]

Afati i fundit i rivlerësimit të pronave

Afati i fundit i rivlerësimit të pronave

Jemi në 3-mujorin e fundit të afatit të rivleresimit( amnistisë që ka ofruar shteti për pagesen e tatimit nga 15% në 3%). Ju këshillojmë ta realizoni nëse keni ndërmend të shisni pronën tuaj në një periudhë afatmesme! Rivlerësimi i ardhshëm mund të jetë për 4 vjet ose ndoshta dhe për më shumë! Na kontaktoni: Ju […]