Compare Listings

Afati i fundit i rivlerësimit të pronave

Afati i fundit i rivlerësimit të pronave
Jemi në 3-mujorin e fundit të afatit të rivleresimit( amnistisë që ka ofruar shteti për pagesen e tatimit nga 15% në 3%).
Ju këshillojmë ta realizoni nëse keni ndërmend të shisni pronën tuaj në një periudhë afatmesme!
Rivlerësimi i ardhshëm mund të jetë për 4 vjet ose ndoshta dhe për më shumë!
Na kontaktoni: Ju ofrojmë konsulencën tonë falas për t’ju orientuar për praktikën!
Kontakt :0689022933
Ne jemi RE/MAX Koncept!

Related posts

Disa truke për arredimin e ambienteve të shtëpisë!

Po ju tregojmë disa nga truket të cilat arkitektet përdorin për arredimin e brëndshëm të...

Continue reading

Je E/I Interesuar Të Blesh, Marrësh Me Qira Pronë? Egli Është Personi I Duhur Për Ty!

Ky është Egli :), Konsulent Imobiliar pranë RE/MAX Koncept 2! Egli ka përfunduar Arsimin e...

Continue reading

Je e/i interesuar të blesh, marrësh me qira pronë? Taulanti është personi i duhur për ty!

Ky është Taulanti :), Konsulent Imobiliar pranë RE/MAX Koncept. Taulanti e ka nisur...

Continue reading