Compare Listings

Je e/i interesuar të blesh, marrësh me qira pronë? Taulanti është personi i duhur për ty!

Je e/i interesuar të blesh, marrësh me qira pronë? Taulanti është personi i duhur për ty!

Ky është Taulanti :), Konsulent Imobiliar pranë RE/MAX Koncept.

Taulanti e ka nisur rrugëtimin e tij në RE/MAX Koncept në fillim të vitit 2017 dhe vazhdon të jetë pjesë e një super skuadre e cila rritet çdo ditë në numër dhe profesionalisht, për t’ju ofruar shërbimin që ju meritoni, më të mirin në treg.

 

Taulanti vjen nga një eksperiencë e gjatë në fushën e shitjes dhe menaxhimit, e tashmë prej 4 vitesh e ka  pasuruar formimin e tij dhe me eksperiencen e tregut imobiliar. Me një portofol të pasur pronash dhe kontaktesh Taulanti është personi i duhur për secilin prej jush që është i/e interesuar të investoj në tregun e pronave të patundshme apo që ka për të shitur, dhënë me qira pronë.

Nuk ju duhet të bëni asgjë veçse të bëni një telefonatë, pasi çdo proçes ndiqet nga Taulanti deri në fund. Ju kursejmë kohë, energji, dhe mbi të gjitha ju ndihmojmë të bëni investimin më të mirë të mundshëm.

 

Ky është numri i Taulantit +355 69 460 2013 .

 

Mos hezito të kontaktosh!

 

Related posts

Disa truke për arredimin e ambienteve të shtëpisë!

Po ju tregojmë disa nga truket të cilat arkitektet përdorin për arredimin e brëndshëm të...

Continue reading

Je E/I Interesuar Të Blesh, Marrësh Me Qira Pronë? Egli Është Personi I Duhur Për Ty!

Ky është Egli :), Konsulent Imobiliar pranë RE/MAX Koncept 2! Egli ka përfunduar Arsimin e...

Continue reading

Afati i fundit i rivlerësimit të pronave

Jemi në 3-mujorin e fundit të afatit të rivleresimit( amnistisë që ka ofruar shteti për...

Continue reading