Compare Listings

Je E/I Interesuar Të Blesh, Marrësh Me Qira Pronë? Egli Është Personi I Duhur Për Ty!

Je E/I Interesuar Të Blesh, Marrësh Me Qira Pronë? Egli Është Personi I Duhur Për Ty!

Ky është Egli :), Konsulent Imobiliar pranë RE/MAX Koncept 2!

Egli ka përfunduar Arsimin e Lartë për Ekonomi Financë në vitin 2014 pranë Universitetit të Tiranës, gjithashtu edhe master për Administrim Publik.

Egli ka një eksperiencë të suksesshme si menaxher pranë një firme prodhim – shërbimi dhe tashmë prej 4 vitesh si Konsulent Imobiliar në RE/MAX Koncept 2! Egli me qetësinë që e karakterizon, pjekurinë dhe durimin në komunikim ka finalizuar shumë transaksione duke bërë që klientet vazhdimisht ta besojnë dhe referojnë.

Egli ka arritur disa suksese ndër vite në RE/MAX Koncept.

1.Në 2019 Egli Alimerkaj ka qënë në Top 3 të RE/MAX Albania si një nga Agjentët më të mirë në numrin e transaksioneve për shitje!

2.Në 2020 ka qënë në Top 10 të RE/MAX Albania dhe Agjenti më i mirë i RE/MAX Koncept.

3.Agjenti më i mirë i Re/Max Albania për periudhën Janar -Shtator 2021.

Me një portofol të pasur pronash dhe kontaktesh Egli është personi i duhur për secilin prej jush që është i/e interesuar të investoj në tregun e pronave të patundshme apo që ka për të shitur, dhënë me qira pronë.

Nuk ju duhet të bëni asgjë veçse të bëni një telefonatë, pasi çdo proçes ndiqet nga Egli deri në fund. Ju kursejmë kohë, energji, dhe mbi të gjitha ju ndihmojmë të bëni investimin më të mirë të mundshëm.

 

Ky është numri i Eglit +355 69 393 9321

 

Mos hezito të kontaktosh!

 

Related posts

Disa truke për arredimin e ambienteve të shtëpisë!

Po ju tregojmë disa nga truket të cilat arkitektet përdorin për arredimin e brëndshëm të...

Continue reading

Afati i fundit i rivlerësimit të pronave

Jemi në 3-mujorin e fundit të afatit të rivleresimit( amnistisë që ka ofruar shteti për...

Continue reading

Je e/i interesuar të blesh, marrësh me qira pronë? Taulanti është personi i duhur për ty!

Ky është Taulanti :), Konsulent Imobiliar pranë RE/MAX Koncept. Taulanti e ka nisur...

Continue reading