Compare Listings

Arredimi me Feng Shui

Arredimi me Feng Shui

Arredimi me Feng Shui, për ti sjellë energji pozitive shtëpise tuaj! Shtëpi e ëmbla shtëpi! Për të gjithë ne shtëpia është vendi më i dashur, vëndi ku gjejmë rehatinë dhe shplodhjen si dhe largojmë stresin pas një dite të lodhshme pune. Për tu ndjerë sa më komod në shtëpinë tuaj, është e nevojshme ta mbushni […]

Cila është filozofia e këtij biznesi?

Cila është filozofia e këtij biznesi?

‘’The exiting thing about Real Estate is that you can get rich helping other people to get rich too!’’ Tom Hopkins Termi pasuri e paluajtshme vjen nga fjala latine rex që do të thotë “mbretërore”,  kjo pasi mbretërit dikur zotëronin të gjithë tokën e vendit nën mbretëritë e tyre. Kushtetuta e Sh.B.A, aty ku nisi […]

Ndërtesat me arkitekturën më moderne në botë!

Ndërtesat me arkitekturën më moderne në botë!

Me kalimin e kohës gjithnjë e më shumë po ndërtohen ndërtesa gjithnjë e më të larta dhe format e tyre janë nga më të ndryshmet. Këto ndërtesa jo vetem janë të larta por kanë mahnitur botën me arkitekturën e tyre. Ka shumë ndërtesa unike që me të vërtetë e meritojnë vëmendjen tonë. Më poshte do […]