Compare Listings

‘’5 arsye pse duhet të blini një apartament në fazë ndërtim!’’

‘’5 arsye pse duhet të blini një apartament në fazë ndërtim!’’

Nëse keni kohë që po kërkoni të bëni investimin e duhur për pronën tuaj të jetës, ju sygjerojmë të konsideroni me patjeter opsionet të cilat janë në fazë ndërtimi.

 

5 Arsyet:

1-Mund të merrni nje cmim më të mirë ose okazion kundrejt një objekti të përfunduar.

Nëse vendosni të blini një apartament në objekt në fazë ndërtimi, në parim cmimi i apartamenetit që do të blini është më i ulët kundrejt një apartamenti në objekt të përfunduar apo të hipotekuar. Kjo për arsyen e vetme se sa më tepër ecin punimet edhe shitjet e apartamenteve janë në avancë edhe cmimet automatikisht janë në rritje.

 

 

2-Mund të bëhen lehtesisht ndryshime në planimetri dhe përshtatet sipas kërkesave  tuaja të personalizuara në një pikë të caktuar të ndërtimit të objektit.

Në varësi të fazës së ndërtimit që është objekti, një blerës mund të kërkoj ndryshim në planimetrinë aktuale për ta përshtatur sipas nevojave dhe kërkesës së tij.  Mund të bëhen ndryshime në planimetri për aq kohë sa nuk janë bërë ndarjet me tullë.

 

3- Keni luksin të jetoni me objekte me rifiniturat me bashkohore dhe moderne  të kohës.

Nëse zgjidhni një apartament në një objekt të ri i cili është në fazë ndërtimi apo drejt përfundimit në mënyrë absolute që rifiniturat do të jenë bashkohore dhe të teknologjisë së fundit.

4-Keni luksin të jetoni për herë të parë në një apartament të ri, i ndërtuar posacerisht për ju.

Të jetoni në një apartament për herë të pare është kënaqesi dhe priviliegj i padiskutueshëm.
Kënaqësia e përjetimit të një banese për herë të parë, nisur nga projektimi i arredimit, personalizimi i saj dhe më tej me ëndërrat e bukura që thurni për të rritur familjen tuaj aty.

5-Mund te krijohet mundesia e pageses me keste ne varesi te marreveshjes qe do te behet me palen shitese.

Ne disa raste objeketet ne faze ndertimi, mund te krijohet mundesia e pagesave me keste me periudha lehtesuese per palen blerese. Gjithesesi  kjo mundesi krijohet ne varesi te kushteve kontraktuale te cilat percaktohen midis paleve.se keni kohe qe po kerkoni te beni investimin e duhur per pronen tuaj te jetes, ju sygjerojme te konsideroni me patjeter opsionet te cilat jane ne faze ndertimi.

Ne disa raste objeketet ne faze ndertimi, mund te krijohet mundesia e pagesave me keste me periudha lehtesuese per palen blerese. Gjithesesi  kjo mundesi krijohet ne varesi te kushteve kontraktuale te cilat percaktohen midis paleve.

Related posts

6 Arsye pse të bëhesh Agjent Imobiliar!

  A jeni gati për pavarësi? Atëhërë kjo është puna për ty! Ne të gjithëve na...

Continue reading

6 mënyra të thjeshta për ti dhënë jetë dhomës tuaj pa bërë ndryshime të mëdha!

Dëshironi ti jepni më shumë jetë dhomës tuaj, por nuk dëshironi të harxhoni shumë kohë?...

Continue reading

Hapat qe duhet te ndiqni per blerjen e apartamentit me kredi.

1.Takoni nje konsulent per percaktimin e kerkeses tuaj. Nese keni vendosur te bleni nje...

Continue reading