Compare Listings

Trendet e arredimit te shtepise sipas shenjave te zodiakut, sot eshte dita e Demit

Trendet e arredimit te shtepise sipas shenjave te zodiakut, sot eshte dita e Demit

Demi (20 prill – 20 Maj)  Mobilje prej kallami dhe kashte.
Nuk do t’ju jepet gjithmonë rasti për të qëndruar tek gjërat klasike, por kjo pasqyron aq shumë se kush je si person. Ndërsa nuk jeni kundër investimit në sende më luksoze për të dekoruar shtëpinë tuaj, ju jeni më të interesuar për gjërat që i që ndrojnë kohës dhe janë elastikë në ndikimin e tyre. Mobilja e kallamit apo punimi i thuprave te kashtes po rikthehet serish ne preferencat e shume individeve  pasi tregon dicka nga e shkuara, e thjeshte, por qe njekohesisht pershtatet shume mire me modernen. Nese deshiron te kesh nje arredim te vecante per shtepine tende ne te sugjerojme kete :).

 

Related posts

Ndërtesat me arkitekturën më moderne në botë!

Me kalimin e kohës gjithnjë e më shumë po ndërtohen ndërtesa gjithnjë e më të larta dhe...

Continue reading

Trendet E Arredimit Te Shtepise Sipas Shenjave Te Zodiakut, Sot Eshte Dita E Shigjetarit

Shigjetari ( 22 Nentor - 21 Dhjetor ): Global Ti inspirohesh nga pjese te ndryshme neper bote,...

Continue reading

Trendet E Arredimit Te Shtepise Sipas Shenjave Te Zodiakut, Sot Eshte Dita E Peshores

Peshorja (23 Shtator - 22 Tetor) Stilet eklektike Ju jeni vazhdimisht të lidhur me harmoninë...

Continue reading

Join The Discussion