Compare Listings

Trendet e arredimit te shtepise sipas shenjave te Zodiakut, sot eshte dita e Binjakeve

Trendet e arredimit te shtepise sipas shenjave te Zodiakut, sot eshte dita e Binjakeve

Binjakët (21 maj – 20 Qershor) Teknikat smart në shtëpi.

Le të tregohemi realistë , ju, ju pëlqen gjithmonë të dini se çfarë po ndodh. Ndërsa nuk jeni gjithmonë të interesuar për thashetheme, vetë, ju doni të jeni në brendësi të gjërave dhe ju pëlqen të qëndroni të lidhur me diçka më të madhe. Teknologjia smart e shtëpisë ka qenë një prirje e qëndrueshme madje edhe me risitë e reja, ajo nuk ndalet pak a shumë si dhe vetë ju. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar një pajisje për informacion, duke gjetur mënyra të reja për të bashkëvepruar në shoqëri, ose duke përdorur teknologjinë për t’u siguruar që gjithçka është e sigurt në shtëpi ndërsa ju jeni jashtë, ju ndjeheni të qetë dhe, ju jeni në gjendje të rregulloni gjërat që i përshtaten nevojave tuaja.

 

Related posts

Ndërtesat me arkitekturën më moderne në botë!

Me kalimin e kohës gjithnjë e më shumë po ndërtohen ndërtesa gjithnjë e më të larta dhe...

Continue reading

Trendet E Arredimit Te Shtepise Sipas Shenjave Te Zodiakut, Sot Eshte Dita E Shigjetarit

Shigjetari ( 22 Nentor - 21 Dhjetor ): Global Ti inspirohesh nga pjese te ndryshme neper bote,...

Continue reading

Trendet E Arredimit Te Shtepise Sipas Shenjave Te Zodiakut, Sot Eshte Dita E Peshores

Peshorja (23 Shtator - 22 Tetor) Stilet eklektike Ju jeni vazhdimisht të lidhur me harmoninë...

Continue reading

Join The Discussion