Compare Listings

Trendet E Arredimit Te Shtepise Sipas Shenjave Te Zodiakut, Sot Eshte Dita E Gaforres

Trendet E Arredimit Te Shtepise Sipas Shenjave Te Zodiakut, Sot Eshte Dita E Gaforres

Gaforrja (21 Qershor – 22 Korrik). Te sjellesh natyren ne ambientet e banimit.

Shenja e Gaforres eshte e dashuruar pas natyres, dhe ku ka menyre me te mire per ta shprehur ate se sa duke e sjelle natyren brenda ambjenteve te shtepise, nepermjet pemeve dekorative apo luleve. Bimet jo vetem qe kane tendece te sjellin jete ne ambientet ku ato jane, por krijojne dhe nje ambient komond dhe relaksues gjithashtu. Ty si Gaforre te pelqen te kesh gjera te thjeshta, minimaliste por qe i japin sharm dhe elegance ambientit ku jeton. Megjithese eshte e veshtire te gjesh sot njerez qe sjellin pjese te natyres ne ambientet ku jetojne, ty te pelqen ta besh kete sepse kjo eshte natyra jote, perkujdesese ndaj natyres ashtu si je dhe ndaj njerezve afer teje dhe jo vetem.

 

 

 

Related posts

Ndërtesat me arkitekturën më moderne në botë!

Me kalimin e kohës gjithnjë e më shumë po ndërtohen ndërtesa gjithnjë e më të larta dhe...

Continue reading

Trendet E Arredimit Te Shtepise Sipas Shenjave Te Zodiakut, Sot Eshte Dita E Shigjetarit

Shigjetari ( 22 Nentor - 21 Dhjetor ): Global Ti inspirohesh nga pjese te ndryshme neper bote,...

Continue reading

Trendet E Arredimit Te Shtepise Sipas Shenjave Te Zodiakut, Sot Eshte Dita E Peshores

Peshorja (23 Shtator - 22 Tetor) Stilet eklektike Ju jeni vazhdimisht të lidhur me harmoninë...

Continue reading

One thought on “Trendet E Arredimit Te Shtepise Sipas Shenjave Te Zodiakut, Sot Eshte Dita E Gaforres”

  • Narfase

    December 9, 2020 at 5:13 pm

    Viagra Levitra O Cialis Urbatlydyday cialis coupons Vesque Viagra For Female

    Reply

Join The Discussion