Compare Listings

Cilat janë tendencat për arredimin e shtëpisë për 2020-ën sipas shenjave të zodiakut? Sot është dita e Dashit

Cilat janë tendencat për arredimin e shtëpisë për 2020-ën sipas shenjave të zodiakut? Sot është dita e Dashit

Përpjekja për të vendosur se si të personalizoni dhe dekoroni shtëpinë tuaj mund të jetë një proces argëtues por edhe i ndërlikuar për tu kaluar. Zgjedhja se si të dekoroni hapësirën tuaj nuk është thjesht një vendim i menjëherëshëm. Ndërsa vitet kalojnë, shijet tuaja ndryshojnë dhe preferencat tuaja të arredimit evolojnë bashkë me ju. Kur ju nevojitet frymëzim, mund të jetë emocionuese të hidhni një sy se cilat janë tendencat më të reja për këtë vit.
Shenja juaj e zodiakut mund t’ju japë një pasqyrë në aspektet për të cilat jeni të interesuar:

Dashi (21 Mars – 19 Prill Forma Gjeometrike
Ju nuk keni frikë të mbani një qëndrim të guximshëm në të gjitha aspektet e jetës tuaj, kështu që tendenca e përdorimit të formave gjeometrike në dekorimin e brendshëm ju përshtatet sëtepërmi. Format gjeometrike mbajnë një dualitet emocionues, ato zakonisht përdoren në një stil të thjeshtë, por kur përdoren në një mënyrë të caktuar, ato sjellin hijeshi dhe një qasje të sigurt në dhomë. Gjithashtu, përdorimi i këtyre formave ka tendencë të energjizojë dhe të nxisë krijimin e më shumë hapësirave ne shtëpinë tuaj. Gjë e cila përshtatet tërësisht me personalitetin tuaj.

 

Related posts

Ndërtesat me arkitekturën më moderne në botë!

Me kalimin e kohës gjithnjë e më shumë po ndërtohen ndërtesa gjithnjë e më të larta dhe...

Continue reading

Trendet E Arredimit Te Shtepise Sipas Shenjave Te Zodiakut, Sot Eshte Dita E Shigjetarit

Shigjetari ( 22 Nentor - 21 Dhjetor ): Global Ti inspirohesh nga pjese te ndryshme neper bote,...

Continue reading

Trendet E Arredimit Te Shtepise Sipas Shenjave Te Zodiakut, Sot Eshte Dita E Peshores

Peshorja (23 Shtator - 22 Tetor) Stilet eklektike Ju jeni vazhdimisht të lidhur me harmoninë...

Continue reading

Join The Discussion