Compare Listings

Trendet E Arredimit Te Shtepise Sipas Shenjave Te Zodiakut, Sot Eshte Dita E Shigjetarit

Trendet E Arredimit Te Shtepise Sipas Shenjave Te Zodiakut, Sot Eshte Dita E Shigjetarit

Shigjetari ( 22 Nentor – 21 Dhjetor ): Global

Ti inspirohesh nga pjese te ndryshme neper bote, dhe nga dizenjo, dekorime qe vijne nga pjese te ndryshme te botes ty te bejne te ndjehesh si ne shtepi. Ty te pelqen me shume te udhetosh se sa te rrish ne shtepi, por kur behet fjale per te personalizuar ambjentin ku ti jeton , shtepine tende, ty te pelqen qe ta dekorosh duke u bazuar ne pasionet e tua. Trendet globale nuk jane thjesht nje menyre per te qene ndryshe nga trendet e tjera, por cdo pjese e shtepise ka historikun e saj ne te qe e ben unike.

 

 

Related posts

Ndërtesat me arkitekturën më moderne në botë!

Me kalimin e kohës gjithnjë e më shumë po ndërtohen ndërtesa gjithnjë e më të larta dhe...

Continue reading

Trendet E Arredimit Te Shtepise Sipas Shenjave Te Zodiakut, Sot Eshte Dita E Peshores

Peshorja (23 Shtator - 22 Tetor) Stilet eklektike Ju jeni vazhdimisht të lidhur me harmoninë...

Continue reading

Trendet E Arredimit Te Shtepise Sipas Shenjave Te Zodiakut, Sot Eshte Dita E Virgjereshes

Virgjëresha (23 Gusht - 22 Shtator) Industriale Kur behet fjale per te dekoruar hapesirat e...

Continue reading

Join The Discussion