Compare Listings

Trendet E Arredimit Te Shtepise Sipas Shenjave Te Zodiakut, Sot Eshte Dita E Peshores

Trendet E Arredimit Te Shtepise Sipas Shenjave Te Zodiakut, Sot Eshte Dita E Peshores

Peshorja (23 Shtator – 22 Tetor) Stilet eklektike

Ju jeni vazhdimisht të lidhur me harmoninë dhe ekuilibrin, por kjo nuk do të thotë që stili juaj është i mërzitshëm. Stilet eklektike janë nje perzierje e ngjyrash dhe stilesh te ndryshme me njera-tjetren, por qe perseri e bejne ambientin tuaj te duket kaq harmonik. Ti ke aftesine qe dhe gjerat qe duken pa vlere, jo te bukura ti bashkosh bashke dhe finalja te dale dicka magjepese.

Related posts

Ndërtesat me arkitekturën më moderne në botë!

Me kalimin e kohës gjithnjë e më shumë po ndërtohen ndërtesa gjithnjë e më të larta dhe...

Continue reading

Trendet E Arredimit Te Shtepise Sipas Shenjave Te Zodiakut, Sot Eshte Dita E Shigjetarit

Shigjetari ( 22 Nentor - 21 Dhjetor ): Global Ti inspirohesh nga pjese te ndryshme neper bote,...

Continue reading

Trendet E Arredimit Te Shtepise Sipas Shenjave Te Zodiakut, Sot Eshte Dita E Virgjereshes

Virgjëresha (23 Gusht - 22 Shtator) Industriale Kur behet fjale per te dekoruar hapesirat e...

Continue reading

Join The Discussion