Compare Listings

Trendet E Arredimit Te Shtepise Sipas Shenjave Te Zodiakut, Sot Eshte Dita E Virgjereshes

Trendet E Arredimit Te Shtepise Sipas Shenjave Te Zodiakut, Sot Eshte Dita E Virgjereshes

Virgjëresha (23 Gusht – 22 Shtator) Industriale

Kur behet fjale per te dekoruar hapesirat e tua, ti nuk ja le gjerat rastesise, perkundrazi cdo gje e ke te menduar mire. Ti ke shijet dhe intuiten tende  te dokorimit dhe te pelqen qe te luash me kete gje, per te krijuar dicka qe te le pa fjale. Dizenjot dhe dekorimet e linjes industriale kane qene dhe do vazhdojne te jene trend dhe per vitin ne vazhdim. Ti je nje person perfeksionist qe do qe cdo gje te jete perfekte ne ambjentet ku ti jeton.

 

 

 

 

Related posts

Ndërtesat me arkitekturën më moderne në botë!

Me kalimin e kohës gjithnjë e më shumë po ndërtohen ndërtesa gjithnjë e më të larta dhe...

Continue reading

Trendet E Arredimit Te Shtepise Sipas Shenjave Te Zodiakut, Sot Eshte Dita E Shigjetarit

Shigjetari ( 22 Nentor - 21 Dhjetor ): Global Ti inspirohesh nga pjese te ndryshme neper bote,...

Continue reading

Trendet E Arredimit Te Shtepise Sipas Shenjave Te Zodiakut, Sot Eshte Dita E Peshores

Peshorja (23 Shtator - 22 Tetor) Stilet eklektike Ju jeni vazhdimisht të lidhur me harmoninë...

Continue reading

One thought on “Trendet E Arredimit Te Shtepise Sipas Shenjave Te Zodiakut, Sot Eshte Dita E Virgjereshes”

Join The Discussion