Compare Listings

“Fito një profesion që të bën të pasur”

“Fito një profesion që të bën të pasur”

    Ky nuk eshte nje shkrim qe stis situata e njerez. Nuk eshte nje histori me super heronj dhe me perbindesha, edhe pse nje tregim me te gjate do pervijoheshin ca te tille :).  Eshte nje copez nga jeta jone, por duam t’ju sjellim edhe me shume gezim ndaj ndoshta ditet me diell jane […]

Arredimi me Feng Shui

Arredimi me Feng Shui

Arredimi me Feng Shui, për ti sjellë energji pozitive shtëpise tuaj! Shtëpi e ëmbla shtëpi! Për të gjithë ne shtëpia është vendi më i dashur, vëndi ku gjejmë rehatinë dhe shplodhjen si dhe largojmë stresin pas një dite të lodhshme pune. Për tu ndjerë sa më komod në shtëpinë tuaj, është e nevojshme ta mbushni […]

Cila është filozofia e këtij biznesi?

Cila është filozofia e këtij biznesi?

‘’The exiting thing about Real Estate is that you can get rich helping other people to get rich too!’’ Tom Hopkins Termi pasuri e paluajtshme vjen nga fjala latine rex që do të thotë “mbretërore”,  kjo pasi mbretërit dikur zotëronin të gjithë tokën e vendit nën mbretëritë e tyre. Kushtetuta e Sh.B.A, aty ku nisi […]