Compare Listings

Disa  truke për arredimin  e ambienteve të shtëpisë!

Disa truke për arredimin e ambienteve të shtëpisë!

Po ju tregojmë disa nga truket të cilat arkitektet përdorin për arredimin e brëndshëm të shtëpise. 1. Zbukuroni divanet me jastekë Në mënyre që divani juaj të duket më bukur vendosni jastëkë në qoshet e saj . Mundësisht të jënë dy jastëk të përmasave më të mëdha dhe dy jastëkë me përmasa më të vogla […]